Archives

Schrijnwerker houtbouw

Jij kan dynamisch aan de slag met hout? Jij weet dat je ook huizen kan bouwen met andere materialen dan steen en beton? Als schrijnwerker houtbouw vervaardig en monteer je zelfstandig houtbouwelementen voor woning- en utiliteitsbouw. Je werkt hiervoor meestal met pneumatische en elektrische handgereedschappen en maakt gebruik van houtbewerkingsmachines.

Bouwglastechnieker

Hou jij ervan licht en sfeer in huis te brengen en impact te hebben op de energie-efficiëntie van een woning? Weet jij de mogelijkheden van glas ten volle te benutten? Dan is een job als bouwglastechnieker vast iets voor jou! Je brengt natuurlijk licht binnen in huis en buitenshuis zorg je voor sfeervolle elementen. Je beheerst het snijden, afwerken, en installeren van diverse glassoorten, waarbij esthetiek en functionaliteit samenkomen.

Buitenschrijnwerker

Kijk jij met bewondering naar hoogstaand werk in hout, aluminium of PVC? Dan is een job als buitenschrijnwerker misschien iets voor jou! Je maakt deuren, poorten, ramen, luiken en buitenschrijnwerk in het kader van nieuwbouw en renovatie, je past deze elementen aan en plaatst ze.

Binnenschrijnwerker

Jij geeft vorm aan het leven van anderen, en je doet dat met hout? Dan ben jij vast een binnenschrijnwerker! Met behulp van nauwkeurige precisie en oog voor afwerking verzorg je alle elementen van de binneninrichting. Zo zorg je ervoor dat iedere ruimte optimaal wordt benut.