contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Weken van de Bouw

Tijdens de Weken van de Bouw zetten we zes weken lang de spotlight op de volledige bouwsector. Vanaf zondag 26 maart tot en met zondag 7 mei vragen we iedereen om mee te bouwen aan een toekomst vol opportuniteiten. Want de bouwsector kampt vandaag de dag met allerlei uitdagingen waarvoor we jullie uitdagen om mee naar de beste oplossingen te zoeken.

Virtueel dan. Want de komende weken kan je aan de slag gaan met de uitdagingen in de Construction Challenges. Doe mee en maak kans op een schitterende prijs, of bezoek een van vele evenementen die de komende weken op de agenda staan.

Construction Challenges

Ga de uitdagingen aan van de Construction Challenges! Verkies je om een herenhuis te veranderen in vier appartementen, een veilige verbindingsweg tussen twee steden aan te leggen of een volledige stad te renoveren? Download onze map, kies je favoriete challenge en leef je uit om zo’n mogelijke creatie te bouwen. De beste inzendingen? Die maken kans op een Apple iPad®, of zelfs … een Sony Playstation®5.

Naar de Construction Challenges

 

De winnaars

Na afloop van de Construction Challenges kwam er een tienkoppige jury samen om over alle inzendingen te oordelen. De experts uit de bouwsector verzamelden zich samen met William Boeva, Vidal Alexe en Sven alias DikkeSvekke – de bouwer van de volledige Construction Challenges-map – om de beste vijf builds uit te kiezen. Wij vroegen aan de juryleden waarom de Construction Challenges werden georganiseerd en hoe alles verliep.

De bouwsector is voor iedereen weggelegd. Heb je interesse om meer te weten te komen? Breng dan een bezoekje aan een van de evenementen die tijdens de Weken van de Bouw op het programma staan.

Er zijn tal van opleidingen, opleidingsinitiatieven of contactpersonen die je dichter bij de bouw kunnen brengen. Denk onder meer aan Bouwroute, de Infodag bouw, de Week van duurzaam bouwen, de Campusdagen in Antwerpen, Building The Future, Bouwsafari en tot slot de Open Wervendag. Bezoekers krijgen de kans om experten en adviseurs uit de sector te ontmoeten om meer inzicht te krijgen over de oplossingen en kansen die de bouwsector vandaag te bieden heeft. Benieuwd over welke activiteit wanneer gepland staat?

 

Events deze week

 
Volgende weken