Archives

Bestuurder mobiele kraan

Je kunt goed zelfstandig werken? Je hebt verantwoordelijkheidszin en ook een breed ruimtelijk inzicht? Je kunt heel nauwkeuring en beheerst commando’s opvolgen? Dan is het beroep van bestuurder mobiele kraan zeker iets voor jou.

Industrieel isolatiewerker

Als industrieel isolatiewerker sta je in voor het isoleren van industriële installaties bij zowel koude als warme toepassingen. Dit doe je door het aanbrengen van een isolerend materiaal rond leidingen en apparaten als bescherming tegen weersinvloeden en mechanische beschadigingen.

Steigerbouwer

Je kunt gedisciplineerd werken en volgt altijd de veiligheidsvoorschriften? Dan is een job als steigerbouwer je op het lijf geschreven! Je taak? Tijdelijke constructies monteren en demonteren, met relatief lichte elementen volgens de gangbare veiligheidsregels.

Metselaar

Als metselaar ben je een ware vakman! Je bent betrokken bij elke ruwbouwfase van het bouwproject. Jouw actieterrein strekt zich uit van nieuwbouw tot renovatie en restauratie van bestaande gebouwen. Met stenen, bakstenen, blokken en mortel maak je gebouwen en zet je het 3D-ontwerp om in de realiteit. Een fascinerend beroep waarin je het bouwproject vorm ziet krijgen!

Torenkraanbestuurder

Je hebt en breed ruimtelijk inzicht en je kunt heel nauwkeurig en beheerst commando’s opvolgen? Je hebt geen hoogtevrees? Dan is het beroep van torenkraanbestuurder zeker iets voor jou. Je taak? Je verplaatst op allerlei soorten werven veel uiteenlopende types lasten op een veilige manier.

Ijzervlechter

Als wapenaar van beton ben jij de stille kracht van iedere constructie. Je waarborgt de stabiliteit van gebouwen door het beton te versterken met metalen wapeningen. Dankzij jou zijn vloeren en plafonds stabiel en kunnen draagmuren de belasting zonder risico dragen!

Bouwplaatsmachinist

Jij bent de koning van de bouwplaats: je werkt met heel krachtige machines. Daarom is het belangrijk dat je er leert heel beheerst mee te werken om het voor jezelf en de omstaanders veilig te houden. Je werkt aan grondverzet-, sloop- en funderingswerken met speciale, aangepaste machines. Je passie voor bulldozers, wielladers, graafmachines en dumpers kan je botvieren als bouwplaatsmachinist.

Bekister/betonneerder

Als bekister-betonneerder zorg jij voor een stevig fundament voor ieder project. Je werkt met houten bekisting, systeembekisting of metalen gietvormen waarin beton wordt gestort. Zo bepaal je de vorm en afmetingen voor funderingen, steunmuren en plafonds.

Asbestverwijderaar

Asbest vind je in vele oude gebouwen en toepassingen – en het is erg ongezond voor mens en milieu. Als asbestverwijderaar zorg jij ervoor dat mensen gezonder kunnen leven en wonen. Dat doe je met een sterk team, veel passie en in veilige omstandigheden.