Archives

Vrachtwagenbestuurder

Je werkt stipt en zelfstandig? Je hebt verantwoordelijkheidszin? Je rijdt defensief doorheen het verkeer? Dan is vrachtwagenbestuurder zeker iets voor jou. Je taak: afhankelijk van het type vrachtwagen vervoer je zeer verschillende soorten goederen naar hun eindbestemming.

Heftruckbestuurder

Je werkt nauwkeuring en zelfstandig, met de nodige verantwoordelijkheidszin? Je rijdt defensief en je hebt oog voor veiligheid? Dan is heftruckbestuurder zeker iets voor jou. Je verzekert met je heftruck de aanvoer, stockage en verhandeling van goederen binnen jouw bedrijf of op jouw werf.

Magazijnier

Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en zelfstandig? Je hebt verantwoordelijkheidszin en bent leergierig? Administratie schrikt je niet af? Dan is magazijnier zeker iets voor jou. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s in de bouw en bezorgt hen alles wat ze nodig hebben om hun klus te kunnen klaren.

Betonpompbedienaar

Je kunt goed stipt en zelfstandig werken? Je hebt verantwoordelijkheidszin? Je bent flexibel in veranderende omstandigheden? Dan is een job als betonpompbediener zeker iets voor jou. Jij zorgt ervoor dat het aangeleverde beton verpompt en gestort wordt, zowel in afstand als in hoogte, volgens de instructies van de werfverantwoordelijke.

Betonmixerchauffeur

Je kunt goed stipt en zelfstandig werken? Je hebt verantwoordelijkheidszin? Je rijdt defensief doorheen het verkeer? Je past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan? Dan is betonmixerchauffeur zeker iets voor jou. Je staat in voor de levering van stortklaar beton, volgens de noden en wensen van je verscheidene klanten.