Archives

Dekvloerlegger

Ben je gepassioneerd door het creëren van dekvloeren bij uiteenlopende projecten? Werk je graag in teamverband en zet je de puntjes de i bij de afwerking? Dan is de job van dekvloerlegger je op het lijf geschreven! Als dekvloerlegger voorzie je een afwerklaag of dekvloer bij de uitvoering van dragende vloeren, afzonderingslagen of isolerende lagen.

Tegelzetter

Je houdt van nauwkeurig werken en hebt oog voor esthetiek? Je wilt graag een uitgebreide materiaalkennis opbouwen waarbij je opdrachtgevers kunt adviseren in hun keuzes? Dan is een job als tegelzetter je op het lijf geschreven. Je taak? Wanden, vloeren en trappen afwerken met tegels en dit zowel binnen- als buitenshuis, in nieuwe gebouwen of in het kader van renovatiewerkzaamheden.

Stukadoor

Jij bent de tovenaar van muren en plafonds, de (be)zetter van gips en mortel. Je bepleistert muren en gevels, en plaatst dekvloeren met een nauwkeurig oog voor detail en afwerking.

Natuursteenbewerker

Ben jij een creatieve steenhouwer, de nieuwe Rodin van de werf? Dan ben jij misschien wel een natuursteenbewerker! Je transformeert ruwe natuursteen met oog voor detail en esthetiek tot diverse bouwelementen zoals vloerplaten, dorpels, lijsten, vensterbanken of schoorsteenmantels. Je doet dat met oog voor detail en esthetiek. Een grote dosis precisie is daarbij onmisbaar!