Archives

Baggerwerker

Voel je je thuis op het water? Werk je graag zelfstandig en accuraat? Dan is de job van baggerwerker je op het lijf geschreven! Als baggerwerker bedien je in samenwerking met de baggerschipper geavanceerde baggertuigen en sta je mee in voor het operatief maken van het baggerschip.

Stratenmaker

Schrikt handenarbeid je niet af? Werk je graag buiten en in teamverband? Dan is de job van stratenmaker je op het lijf geschreven. Je taak? Als stratenmaker sta je samen met jouw collega’s in voor het plaatsen van verhardingslagen bij de aanleg en herstelling van wegen en aanhorigheden. Op jouw werk mag je terecht trots zijn, want het komt ten goede aan alle voorbijgangers!

Spoorwerker-catenarist

Volg jij sporen als een volleerd detective? Wil je graag meewerken aan het herstellen, bouwen of plaatsen van onze spoorwegen? Dan is een job als spoorwerker je op het lijf geschreven. Samen met je collega’s maak je van de trein, metro en tram veilige en kwaliteitsvolle vervoersmiddelen.

Plaatser van nutsleidingen

Je voorziet woningen en gebouwen van alle hoofdleidingen (gas, water en elektriciteit). Hiervoor verricht je de nodige grond- en graafwerken, en boor je toegangsgaten door de wanden om de nutsvoorzieningen binnen te brengen en de huisaansluitingen te kunnen realiseren.

Asfalt- en betonwegenbouwer

Als asfalt- en betonwegenbouwer help je bij de aanleg, renovatie en het onderhoud van wegen. Je zorgt er dus voor dat we met z’n allen veilig de baan op kunnen; naar vrienden en familie, naar werk, naar zee… Alvast bedankt!