contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Woningbouw met Younes Idrissi | Aflevering 3

Op de nieuwbouwwerf leert Younes Idrissi een leerling kennen die aan de slag is via duaal leren.

Op de nieuwbouwwerf leert Younes Idrissi een leerling kennen die aan de slag is via duaal leren.

Voor een keer gaat Younes Idrissi met zijn microfoon niet langs in het straat, maar heeft hij afgesproken op een nieuwbouwwerf in Dessel om interviews af te leggen. En daar ontmoet hij de leerling die aan de slag is via duaal leren – waar hij de schoolbanken van het secundaire onderwijs afwisselt met de praktijk, via Woningbouw Paul Claessen.

Wat is het voordeel van duaal leren en valt het in de smaak? Ontdek het in de derde aflevering van Het BouwTeam!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Bouw Kijkt Verder (@debouwkijktverder)

Van idee tot steen

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Woningbouw Paul Claessen al een lange tijd kwaliteitsvol werk. Als belangrijkste troeven staan een duidelijke communicatie en directe aanpak centraal in dit familiebedrijf. Want voor het bouwen van een afgewerkt huis van A tot Z zorgt het volledige gezin. Paul en zoon Gaëtan zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Christine, de vrouw van Paul, beheert de planning van elke woning. Zo zorgen ze bij elk project voor een aangename ervaring en een tevreden klant.

 

In de volgende aflevering

In de laatste video van Het BouwTeam brengt Sümeyya Ata, zelf gepassioneerd en intensief bezig met de renovatie van hun eigen indrukwekkende betonnen huis, een bezoek aan het ecologische schildersteam van Yerga. Doet ze extra inspiratie op om circulair te bouwen?

Bekijk meer van Het BouwTeam!