contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

De bouw rockt verder

Couleur Café, Les Ardentes en Suikerrock: deze zomer strijkt onze festivalstand neer op drie festivals. Hier kunnen jongeren in hun eigen leefwereld én op een creatieve manier kennis maken met de bouw. Want eerlijk? Werken in de bouw … rockt!

Couleur Café, Les Ardentes en Suikerrock: deze zomer strijkt onze festivalstand neer op drie festivals. Hier kunnen jongeren in hun eigen leefwereld én op een creatieve manier kennis maken met de bouw. Want eerlijk? Werken in de bouw … rockt!

5 coole dingen die je op onze festivalstand kan doen

Je bouwkennis testen, onze experts ontmoeten of één van onze bouwshirts winnen: op onze stand kan het allemaal! Ontdek hieronder 5 leuke activiteiten die je niet mag missen! Klaar om nu al in de festivalstemming te komen? Content creator Vidal neemt je mee op ontdekking naar Couleur Café.

1. Win een rocking bouwshirt

Geen festival zonder bandshirts natuurlijk! Daarom kan je op onze stand unieke bouwshirts winnen. David Bouwkundig tekenaar, Beton Jovi of Fleetwood Dakwerker: welk shirt uit onze collectie neem jij mee naar huis?

2. Test je bouwkennis in VR en maak kans op festivaltickets voor volgend jaar

Benieuwd hoe het met jouw kennis over de bouw is gesteld? Doe de test en ontdek in virtual reality hoe het is om in de bouw te werken. De beste score van de dag wint een combi ticket voor volgend jaar.

3. Say cheese!

Ga samen met je festivalbuddies op foto in onze studio en neem een leuk aandenken mee naar huis.

4. Zonnecrème vergeten?

No problemo! Kom naar onze stand, neem gratis zonnecrème uit onze slimme paal en bescherm je huid tegen de zon.

5. Scoor een job in de bouw

Geïnteresseerd in een opleiding of job in de bouw? Onze experten op onze stand helpen je graag verder. Bovendien zijn er ook jonge werknemers uit de sector aanwezig om hun verhalen en ervaringen te delen.

Feestje op TikTok gemist?

Trouwe volgers konden een tijdje terug zo’n 68 festivaltickets winnen via onze TikTok Live-uitzending. Hier konden ze meespelen met creators Flo Windey en Vidal, hun kennis over de bouw testen en samen met onze kraanman Tom een échte kraan besturen. Benieuwd hoe dat verliep?

 

Bekijk de aftermovie:
Kom jij onze stand bezoeken tijdens één van deze festivals?

 • Couleur Café
  23 tot 25 juni
  Brussel
 • Les Ardentes
  6 tot 9 juli
  Luik
 • Suikerrock
  4 tot 6 augustus
  Tienen

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van onze volgende (win) acties:

– Instagram: https://www.instagram.com/debouwkijktverder/
– TikTok: https://www.tiktok.com/@debouwkijktverder