contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

BEZOEK ONS OP BATIBOUW

Batibouw heeft geen introductie meer nodig. De beurs is een van de jaarlijkse hoogtepunten in de Belgische bouwsector. Dit jaar nodigen we je uit op onze stand in Paleis 5, waar we je op een speelse manier laten kennismaken met de bouwberoepen van morgen. Kom langs en ontdek samen met ons de toekomst van de bouw.

Batibouw heeft geen introductie meer nodig. De beurs is een van de jaarlijkse hoogtepunten in de Belgische bouwsector. Dit jaar nodigen we je uit op onze stand in Paleis 5, waar we je op een speelse manier laten kennismaken met de bouwberoepen van morgen. Kom langs en ontdek samen met ons de toekomst van de bouw.

BATIBOUW 2024

17/02/2024 – 25/02/2024
Brussels Expo
Paleizen 5, 6, 7, 9, en Patio.
Belgiëplein 1
1020 Brussel
Schrijf me in

BEZOEK BATIBOUW,

DE GROOTSTE BOUW-, RENOVATIE- EN INTERIEURBEURS VAN BELGIË!

Dit jaar schitteren onze bouwpartners op Batibouw met “De Bouw Kijkt Verder”. Laat je betoveren op onze op maat gemaakte stand, waar de bouwsector in al zijn glorie te bewonderen is, inclusief allerlei interactieve activiteiten.

In samenwerking met Batibouw nodigen we alle laatstejaars bouwstudenten uit met een gratis toegang tot de beurs. Een uitgelezen kans voor jonge talenten om professionals te ontmoeten en de nieuwste trends te ontdekken.

6 LEUKE DINGEN OM TE DOEN OP ONZE STAND

Mis onze 300 m² stand in Paleis 5 niet! Ontdek, test en leer op een leuke en interactieve manier. Doe mee en win een uniek T-shirt, ontdek de bouwsector in virtual reality, bestuur bouwmachines op onze simulators, daag jezelf uit met een minigraafmachine, leer duurzaam renoveren tijdens de Construcity FietsShow en ontdek de talrijke carrièremogelijkheden in de bouw!

1. WIN EEN ROCK’N’ROLL WERF T-SHIRT !

Win EEN unieke bouw t-shirt op onze stand. Red Hot Chili Plekker, Beton Jovi of Rage Against The Graafmachine : welk T-shirt uit onze collectie neem jij mee naar huis? 😏

2. TEST JE BOUWKENNIS MET VR

Hoe goed ken jij de bouwsector? Doe mee aan de wedstrijd en test je kennis door jezelf onder te dompelen in de wereld op de werf via virtual reality. De opdracht? Neem het op tegen je tegenstander en herken zoveel mogelijk bouwberoepen in een race tegen de klok.

3. BESTUUR ZELF EEN BOUWMACHINE OP 1 VAN ONZE SIMULATORS

Leer bouwmachines besturen op onze realistische simulators die ook gebruikt worden voor professionele training. Bestuur een torenkraan, bulldozer, graafmachine en andere bouwmachines met onze rijsimulator.

simulateur

4. TEST JE SKILLS MET EEN MINIGRAAFMACHINE

Wil je een minigraafmachine in het echt besturen? Ook dat kan op onze stand! Neem zelf het stuur in handen en test je behendigheid.

5. LEER DUURZAAM RENOVEREN MET DE CONSTRUCITY FIETSSHOW

Onze partners van het Werkgelegenheids- en Opleidingscentrum “Construcity.brussels” bieden je de kans om de beroepen en technieken van duurzame renovatie te ontdekken met behulp van hun educatieve fietskarren. Elke fiets is voorzien van alle benodigdheden om het beroep in de praktijk te kunnen ervaren. Bovendien kunnen zelfs de meest nieuwsgierigen binnen enkele minuten een praktische opdracht uitvoeren die representatief is voor het vakgebied of de sector.

6. VIND EEN JOB IN DE BOUW

Interesse in een carrière in de bouw? Praat erover met onze adviseurs ter plaatse of stel vragen aan afgestudeerde studenten. Zij delen graag hun ervaringen over hun eerste stapjes in de sector.

BEZOEK ONS OP BATIBOUW IN PALEIS 5, STAND 5720

BATIBOUW is geopend van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2024 (GESLOTEN OP DINSDAG 20 EN WOENSDAG 21 FEBRUARI)

Openingstijden:

Zaterdag 17/02: 10u00 tot 19u00

Zondag 18/02: 10u00 tot 19u00

Maandag 19/02: 10u00 tot 19u00

Donderdag 22/02: 10u00 tot 19u00

Vrijdag 23/02: 10u00 tot 22u00 (professionele dag en nacht)

Zaterdag 24/02: 10u00 tot 19u00

Infos & tickets : https://www.batibouw.com/nl

  • In samenwerking met