contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Installeer jij morgen mee?

Vind jouw opleiding of job in de installatie sector op installtomorrow.be

Vind jouw opleiding of job in de installatie sector op installtomorrow.be

Vind jouw opleiding of job in de installatie sector op installtomorrow.be

Met de campagne Install Tomorrow wil Techlink op ludieke manier komaf met clichés en laten we jonge technische talenten anderen inspireren door de leuke kanten van hun job te belichten.

De War For Talent is één van de grootste uitdagingen voor onze installatiesector. Om de energietransitie op het (installatie)veld te realiseren, hebben we volk nodig, veel volk. Met de campagne wil Techlink tonen hoe aantrekkelijk de sector wel is voor jongeren.

Jongeren aan het woord

De voorbije weken en maanden zijn we aan de slag gegaan, hebben we jong talent geïdentificeerd en hen gevraagd om mee hun schouders onder de campagne te zetten. Deze campagne is gericht op jongeren van 13 tot 18 jaar en zet talenten in onze sector met een echte passie voor hun vak in de schijnwerpers. Wie kan er beter over onze sector praten dan de jongeren zelf. Dus gaven we het woord aan Jana, Sylvain, Sam, Juul, Siebe, Pauline en Amaury.

Bovendien gingen we ook op stap met twee influencers (Apollonia Sterckx en Dylhan Fat) om jongeren aan te spreken, net daar waar ze het meeste van hun vrije tijd doorbrengen namelijk op Instagram en Tik Tok.

Installtmorrow_Jana
Installtomorrow_Juul

Jij doet toch mee?

Installeren doe je samen. Campagne voeren ook! Hoe meer zichtbaarheid we genereren, hoe interessanter voor iedereen die werkzaam is/wil worden in onze sector.

Er zijn verschillende manieren om de campagne mee uit te dragen:

  • Volg Install Tomorrow op TikTok en Instagram
  • Like en share onze video’s/posts
  • Wil jij vertellen aan andere jongeren over jouw job in de installatiesector? Laat het ons weten en wie weet nemen wij jou op in onze campagne! Want enthousiasme werkt aanstekelijk!
  • In samenwerking met