contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Werfsafari Oosterweel

23/03/2023 - 16/05/2023
Oosterweel - Antwerpen
Ontdek de wondere wereld van werken in de bouw!
Toeleidingsorganisaties in de regio Antwerpen die werkzoekenden begeleiden naar werk, krijgen een werfrondleiding bij het project Oosterweel zodat ze een beter idee krijgen van wat het betekent om te werken in de Infrabouw. Verder krijgen ze uitleg over de profielen die men nog zoekt voor het Oosterweelproject-De Grote Verbinding. Zo kunnen ze werkzoekenden nog beter begeleiden naar een job in de bouw!
Momenteel zijn er al meerdere data vastgelegd:
  • 10 maart
  • 23 maart
  • 16 mei
De Oosterweelwerven maken deel uit van De Grote Verbinding. Dankzij de realisatie van De Grote Verbinding – de Oosterweelverbinding, de Ringparken en de Scheldebrug – ontstaan er heel wat leer- en jobkansen. Om deze kansen te maximaliseren en optimaal te benutten, hebben VDAB, Constructiv, Lantis en stad Antwerpen de handen in elkaar geslagen. VDAB zet in op bemiddeling en opleiding en biedt werkgevers ondersteuning om het juiste talent aan te trekken. Constructiv bevordert de tewerkstellings- en doorgroeikansen naar de bouw. Lantis stelt haar Oosterweelwerven ter beschikking en garandeert het engagement van haar aannemers. Stad Antwerpen, ten slotte, schakelt haar netwerk in om draagvlak te creëren.
Onder het programma ‘Jobs in De Grote Verbinding’ ondersteunen deze vier partners aannemers in hun zoektocht naar talent en helpen ze gemotiveerde kandidaten in hun zoektocht naar een duurzame job, om zo een hefboom te vormen voor de hele bouwsector. De werfsafari’s zijn één van de vele initiatieven van het project.

 

Werfsafari Oosterweel is een samenwerking van Talentenwerf met stad Antwerpen en Lantis en onderstaande partners.

  • In samenwerking met