contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Job event Antwerpen: vind een job in de bouwsector

18/10/2023 - 08:30
Theodoor van Rijswijckplaats 8,
2000 Antwerpen
Schrijf me in

Ontdek de mogelijkheden in de bouwsector op onze jobdag op 18 oktober in Antwerpen

De bouw iets voor jou? Vergroot je kans op een job in de bouwsector door je in te schrijven voor het job event op 18 oktober in Antwerpen.

Tijdens het job event van Jobs in De Grote Verbinding krijg je info over opleidingen en jobs in de bouwsector, maak je kennis met enkele grote aannemers en krijg je tips om te solliciteren. Bovendien kan je ondervinden of een job in de bouw iets voor jou is.

Interesse? Schrijf je dan zeker vooraf in. Alleen de vooraf ingeschreven werkzoekenden kunnen in gesprek gaan met de aannemers.

Ben je ingeschreven? Top! Dan verwelkomen we jou graag in de Construbus, onze infobus die geparkeerd staat op de Theodoor van Rijswijckplaats. Hier krijg je eerst een korte infosessie. Nadien kan je meteen op gesprek bij de aanwezig werkgevers. Laat je liever nog even je CV checken of heb je nog vragen? Dan kan je eerst nog een tussenstop maken bij de standen van VDAB of Talentenwerf.  Tussendoor kan je als eerste de expo ontdekken van Bouwtalent en Jobs in De Grote Verbinding.

Volgende bedrijven zijn aanwezig voor kennismakingsgesprekken:

Misschien ontmoet jij straks je toekomstige werkgever. Benieuwd welke vacatures ze hebben? Bekijk  vooraf hier de openstaande vacatures, zodat je je beter kan voorbereiden

  • In samenwerking met