contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Install Day

13/10/2023 - 08:00
Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden
Schrijf me in

Install Day 2023 komt eraan! Techlink en Embuild hebben alles in gereedheid gebracht om een nieuwe editie van Install Day te organiseren. De  vorige edities konden op enorm veel bijval rekenen en lokten jaar na jaar een groter publiek naar de hallen van Brussels Kart Expo.

WWW.INSTALLDAY.BE

Vroeger hadden elektriciens, HVAC-installateurs en sanitair installateurs erg verschillende beroepen. In de laatste jaren is dat door het gebruik van nieuwe technologieën en de alsmaar complexere energiewetgeving steeds minder het geval.

De beroepsvereniging Techlink is zich bewust van deze ontwikkeling. Daarom organiseert ze samen met Embuild, Install Day, een beurs rond installatietechnieken, HVAC, hernieuwbare energie, binnenklimaat, elektrotechnische installaties, verlichting, automatisering en beveiliging van gebouwen.

Uitnodiging voor leerlingen in de derde graad in technische richtingen !

Omdat de energietransitie op het (installatie)veld te realiseren, hebben we veel helpende handen nodig. Studenten en jongeren zullen meer dan ooit de toekomst bepalen en installeren.  Graag bieden we dan ook tijdens Install Day een praktisch programma specifiek en op maat van de scholen.

Scholen kunnen zich HIER inschrijven!