contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Infosessie Vrouwen kijken verder

14/03/2024 - 10:00
Construcity.brussels
Koningsstraat 45,
1000 Bruxelles
Schrijf me in

Infosessie Vrouwen kijken verder
Donderdag 14 maart om 10u

De bouwsector is een belangrijke werkgever in België en in Brussel. Het is ook een knelpuntsector, altijd op zoek naar nieuwe werkkrachten: de sector zoekt arbeiders.  Maar ook arbeidsters.

De bouwsector kan op het eerste gezicht ruw en weinig toegankelijk lijken, maar de sector evolueert. Boeiende evoluties: nieuwe technologieën, bijzondere aandacht voor veiligheid, het groeiende aandeel van duurzame bouwtechnieken en de digitalisering scheppen opportuniteiten.

Het is een misvatting dat men een man moet zijn en over veel fysieke kracht moet beschikken om in de bouwsector te werken.  Men moet vooral vastberaden zijn.

Wenst u zich in de bouwsector te lanceren en er werkzaam in te zijn, maar weet u niet goed waar te beginnen? Heeft u het nog nooit overwogen, maar is uw aandacht geprikkeld? Heeft u zin om uw carrière een radicale wending te geven?

Kom onze getuigenissen van vrouwelijke professionals in de bouwsector ontdekken tijdens een infosessie bij Construcity.brussels, op donderdag 14 maart om 10u!

Tijdens deze infosessie reiken we uw ook alle informatie om een traject naar duurzaam werk in de bouw aan te vatten.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in : https://forms.office.com/e/iML49qBbHS

Waar?

Construcity.brussels – Koningsstraat 45, 1000 Bruxelles

OV: metro Park (1-5) of Kruidtuin/Madou (2/6) of tram 92 of 93

  • In samenwerking met