contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

HABBEDING

26/06/2024
Prekersstraat 14,
2000 Antwerpen
Op 26 juni 2024 organiseert Habbekrats in samenwerking met Stad Antwerpen “Habbeding”, een evenement dat zich richt op het vergroten van bewustzijn en kennis over de verschillende opleidings- en tewerkstellingsmogelijkheden in de bouwsector. Het is bedoeld om te informeren en enthousiasmeren over de kansen die de bouw biedt, zowel op vlak van opleiding als werkgelegenheid.

Doel Habbeding

Enerzijds willen we tijdens het evenement het bewustzijn onder jongeren en buurtbewoners vergroten over de diverse carrièremogelijkheden in de bouw. Dit omvat niet alleen traditionele bouwberoepen, maar ook nieuwe, innovatieve functies die inspelen op de veranderende technologieën en duurzaamheidsnormen binnen de sector.

Anderzijds wordt het aanbod van Bouwtalent kenbaar gemaakt. Bouwtalent is een programma dat zich richt op het opleiden en begeleiden van jongeren naar een succesvolle carrière in de bouw.

Organisator Habbekrats

Habbekrats is een dynamische organisatie die zich inzet voor jongeren door hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en het creëren van kansen. Met een focus op empowerment biedt Habbekrats diverse programma’s en activiteiten aan, variërend van educatieve workshops tot sociale evenementen, om zo een positieve impact te hebben op het leven van jongeren en de gemeenschap waarin ze leven.

  • In samenwerking met