contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

De WerkMèt Leuven

29/05/2024 - 10:00
Ladeuzeplein, Leuven

De Bouw Kijkt Verder op De Werkmèt

Op 29 mei 2024 toveren VDAB en Stad Leuven het Ladeuzeplein in Leuven om tot een Werkmèt. Die dag staat helemaal in het teken van de actuele beroepen op de arbeidsmarkt en opleidingen om als schoolverlater, werkzoekende of werknemer aan de slag te gaan. Met deze dag willen we iedereen bereiken die meer wil weten over opleiding en competentieversterking.

Alle sectoren zijn vertegenwoordigd. Van keukenmedewerker tot metselaar tot schoonmaker in bedrijven, we zetten heel wat beroepen in de kijker. VDAB-instructeurs lichten hun opleiding toe, in verschillende trailers stellen we beroepen vanuit diverse hoeken voor, en voor de echt geïnteresseerden zijn er interactieve initiaties om een eerste ervaring in het beroep op te doen. Een boeiende en gevarieerde dag waarop iedereen welkom is, zelfs de voorbijganger die toevallig passeert.

Meer nog, met minstens 500 bezoekers mikken we op heel wat enthousiastelingen om die dag meer te vertellen over de verschillende opleidingen die zij, maar ook hun partners, aanbieden.

 

Voor wie: alle passanten, werkzoekenden, jongeren, scholen

  • In samenwerking met