contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

De bouw op de Gentse Feesten

19/07/2024 - 28/07/2024
Baudelo Park - Gent
De Bouw Kijkt Verder strijkt neer op de Gentse Feesten. Iedere dag valt er heel wat te beleven aan onze vaste stek aan het Baudelohof. (19-28 juli – 15u-21u)

tattoo bouwhelm
Nie neute, nie pleuje… ‘k Ben bêwvakker!
😉
Gents’

Bezoek ons in het baudeloHOF

Dit jaar zijn wij aanwezig te zijn op de Gentse Feesten! Onze missie? Het imago van de bouwsector een flinke boost geven en onze vacatures onder de aandacht brengen. We nodigen iedereen uit om op een speelse manier kennis te maken met de veelzijdige wereld van de bouw. Ben je werkzoekend, student, of heb je op een andere manier interesse voor een loopbaan in de bouw? Spreek met één van onze adviseurs ter plaatse. Wie weet vind je zelfs je droomjob tussen onze vele vacatures! Samen bouwen we aan de toekomst – en dat begint in het Baudelohof. Mis het niet!

Voor de grote kids

Sta je voor een studiekeuze, een opleidingskeuze, een carrière switch,…? Ben je werkzoekend. Ontdek met plezierige opdrachten wat een loopbaan in de bouwsector voor jou kan betekenen. Onze adviseurs staan voor je klaar met tips, tricks en veel goesting om je wegwijs te maken in je eerste stappen richting een opleiding of job.

Hoe snel spring jij in een overall?

Neem het op tegen je vrienden. Enige lenigheid en gevoel voor lichaamscoördinatie is verreist 😉

Hoe snel spring je in een overall
Kop van jut

Kop van jut

Wat heb je nodig om een goede bouwvakker te zijn? Test je combinatie van kracht en precisie op de kop van jut.

Heb jij het in je vingers?

Een rolmeter, de onafscheidelijke tool van iedere bouwvakker! Kan jij het balletje over je rolmeter in een metselkuip navigeren? Voor gevorderde rolmetersportbeoefenaars!

rolmeterwedstrijd
Ring en helm spel

Ring die helm, of helm die ring

Yep, in de bouw draag je een helm. Voor bescherming uiteraard maar met wat creativiteit ook na de uren leuk speelgoed om je lichaamscoördinatie en dieptezicht op peil te houden.

Kinderanimatie voor de jonge talentjes

De jongsten kunnen zich in het park uitleven met hamertje klop, parcoursbouw en leuke tattoos. Opgelet: debouwkijktverder.be is niet verantwoordelijk voor kids die als bouwvakker huiswaarts willen keren 🏗👷‍♀️👷‍♂️

  • In samenwerking met