contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Dag van de afwerking

17/10/2023 - 09:00
Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden
Schrijf me in

Dé vakbeurs en het netwerkevent voor alle professionals uit de afwerkingssector!

De Dag van de Afwerking, Belgiës grootste vakbeurs voor professionals uit de sector van de afwerking, ondergaat dit jaar enkele ingrijpende wijzigingen. De demonstratiezone wordt nu dé blikvanger van de beurs, waar niet alleen tientallen fabrikanten hun producten en materialen zullen demonstreren. Ook de experten van Buildwise zijn in deze demohal aanwezig. Zij zullen er bouwdetails en goede praktijken uit de technische voorlichtingsnota’s verduidelijken met realistische, uit de praktijk gegrepen demonstraties.

Bezoekers maken bij >150 standhouders op 13.000 m² kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten. Toegang tot de beurs is volledig gratis!

Uitnodiging voor leerlingen in de derde graad in afwerking richtingen !

Embuild geeft leerlingen uit afwerking richtingen de kans om hun kennis uit te breiden door deel te nemen aan de beurs Dag van de afwerking.
Een ochtend lang kunnen leerlingen die binnenkort in de bouwsector zullen beginnen te werken, materialen en technieken ontdekken en hun vragen stellen aan deskundigen.
Ze zullen ook informatie kunnen inwinnen over de steunmaatregelen, voordelen en diensten die de bouwsector zijn toekomstige werknemers kan bieden.

Scholen kunnen zich HIER inschrijven!

  • In samenwerking met