contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

BOUW WOW brengt de bouw naar jou

03/05/2023 - 13:00
Burgemeester Jozef Nolfplein
2170 Merksem

BOUW WOW
brengt de bouw naar jou

Interesse in een job in de bouw? Ontdek je passie en talent voor de bouw en kom op 3 MEI naar BOUW WOW.

Met VR brillen, simulators en praktische uitdagingen maak je kennis met de werven en kan je proeven van de meest gezochte profielen in de bouw. Zin om eens een graafmachine te besturen? Of liever een foto van jezelf op één van de werven? Dat kan!

Je vindt ons op het Burgemeester Jozef Nolfplein in Merksem.

Tussen 13 en 16u kan je spontaan langskomen. Kom je liever in groep?  Schrijf dan zeker in voor onze groepssessies vanaf 10u via [email protected]. Op die manier kunnen we je op maat informeren over mogelijke vacatures, opleidingen of extra ondersteuning bij de zoektocht naar een job in de bouwsector.

De Grote Verbinding is de meest ambitieuze bouwwerf in Noordwest-Europa. Om deze gigantische Antwerpse werf in goede banen te leiden is veel talent nodig. We helpen je met Jobs in De Grote Verbinding op weg met concrete vacatures, opleidingen en andere mogelijkheden. Neem alvast zeker een kijkje op de website www.degroteverbinding.be/jobs.

Over werken in de bouwsector bestaan heel wat vooroordelen, maar we kunnen je nu alvast meegeven dat motivatie en bereidheid om de handen uit de mouwen te steken veel belangrijker zijn dan een diploma en een perfecte kennis van het Nederlands. Je kan ook rekenen op een goed loon, werkzekerheid en groeikansen.

We kijken er alvast erg naar uit je daar te ontmoeten!

Hartelijke groeten namens de partners van Jobs in De Grote Verbinding

  • In samenwerking met