contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Bouw Wow brengt de bouw naar jou: derde editie

28/02/2024 - 28/02/2024 - 12:30
Het Keerpunt
Prins Leopoldstraat 51
2140 Borgerhout.
Schrijf me in

Ontdek de werven van De Grote Verbinding en de meest gezochte bouwprofielen op de derde editie van de Bouw Wow op woensdag 28 februari bij Atlas in Antwerpen.

Wat valt er te beleven?

Leer op de Bouw Wow de meest gevraagde jobs in de bouw kennen en maak kennis met de consulenten van Jobs in De Grote Verbinding. Zij helpen je graag op weg in je eerste kennismaking met de bouwsector.

Met vernieuwende digitale tools zoals een simulator en VR-brillen maak je kennis met verschillende bouwberoepen en technieken. Bovendien ontdek je hier de meest gezochte profielen in de bouw. Zin om eens een graafmachine te besturen? Of neem het in ons virtueel belevingsspel op tegen een kamerraad.

Wat is de Bouw Wow?

De vier partners van Jobs in De Grote Verbinding proberen zoveel mogelijk mensen de bouwsector te laten ontdekken op een correcte manier, zonder vooroordelen. Daarom opende vorig jaar het infopunt Bouwtalent. En daarom organiseren we ook op regelmatige basis een Bouw Wow. Het is dus een terugkerend en laagdrempelig event waar we samen met jou de mogelijkheden, opleidingen en jobkansen in de bouw overlopen.

Wees van harte welkom op de derde editie bij Atlas, op woensdag 28  februari 2024! Inschrijven is niet nodig.

Herbeleef de vorige editie van de Bouw Wow in Merksem

  • In samenwerking met