contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Bouw voor jong en oud

04/05/2023
Bagattenstraat in Gent

Op donderdag 4 mei toont de bouw zich in Gent

Deze activiteit werd georganiseren dankzij een samenwerking tussen Constructiv, Stad Gent & het stedelijk onderwijsnet. Werkgeversorganisaties Bouwunie en Embuild delen vacatures via de Bildr-app.

Voormiddag

Voor de leerlingen van 11-12 jaar in zone Centrum – Brugse Poort/Rooigem – Nieuw Gent organiseren we bouwopdrachten aan de Construbus. Ze beleven actief onze sector en zitten in de fase waarin ze een keuze moeten maken richting het secundair onderwijs. Deze activiteit gebeurt versterkend als bouwluik aan het STEM-traject die de scholen volgen om leerlingen een bredere visie te geven over de diversiteit aan opleidingen en beroepen.

Namiddag

Voor de kleuters van 4-5-6 jaar organiseren we een werfbezoek waarbij ze aan de slag gaan met materialen en begeleid worden door hun idolen van Bob de Bouwer. Ze krijgen een blijvend souvenir mee om te pronken bij hun ouders over hun ervaring op de bouwwerf. Dit gebeurt in samenwerking met bouwbedrijf Denys nv.

Doorlopend voor werkzoekenden

Instroomorganisaties kunnen de hele dag met hun klanten – werkzoekenden – langs komen om hen via simulator en VR in contact te brengen met beroepen in onze sector. Onze adviseurs ondersteunen hun met de talloze mogelijkheden die er zijn om duurzaam aan de slag te gaan. Via de vacatures die bedrijven gedeeld hebben op de Bildr app worden werkzoekenden geïntroduceerd in het eenvoudig gebruik van Bildr om in gesprek te raken met onze werkgevers.
Schrijf je vooraf in op [email protected]

Doorlopend voor arbeidsbemiddelaars

Willen jullie meer te weten komen over de verschillende bouwberoepen en de vereiste competenties?

Zijn jullie op zoek naar informatie over bouwopleidingen? Of vinden jullie de weg niet in al die bouwdocumenten?

Dan hebben we goed nieuws voor jullie!

Op donderdag 4 mei staat de Construbus in de Bagattenstraat in Gent. Dit is de plék waar jullie alles kunnen vinden wat jullie moeten weten over de bouwsector. Van vacatures in de bouw tot informatie over de nieuwste ontwikkeling in de CAO bouw, in de bus vinden jullie het allemaal!

Schrijf je vooraf in op [email protected]

  • In samenwerking met