contact
- De bouw,
ook iets voor jou?

Onze regionale adviseurs helpen je graag. Stel hier je vraag!

Belgian Roof Day

20/10/2023
Brussels Kart Expo
Alfons Gossetlaan 9
1702 Groot-Bijgaarden
Schrijf me in

Dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de dakensector

 

Belgian Roof Day, de beurs die vroeger bekend stond als de ‘Dag van het Dak’, is de niet te missen afspraak voor de sector van dak- en dichtingswerkers. 150 standhouders geven er een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de dakensector.

In de drie beurshallen krijgt de bezoeker een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Belgian Roof Day stelt zichzelf namelijk als ambitie om een compleet beeld te geven van de volledige dakensector. Architecten, voorschrijvers, maar vooral vakmannen kunnen er kennis maken met de nieuwigheden van alle toonaangevende fabrikanten uit de sector.

Nieuw dit jaar is dat de beurs ook uitgebreid wordt met een demonstratiezone, waar tientallen fabrikanten hun producten en materialen zullen demonstreren. Ook de experten van Buildwise zijn in deze demonhal aanwezig. Zij zullen er bouwdetails en goede praktijken uit de technische voorlichtingsnota’s verduidelijken met realistische, uit de praktijk gegrepen demonstraties.

Uitnodiging voor leerlingen in de derde graad in dak richtingen !

Embuild geeft leerlingen uit afwerking richtingen de kans om hun kennis uit te breiden door deel te nemen aan de beurs Belgian Roof Day.
Een ochtend lang kunnen leerlingen die binnenkort in de bouwsector zullen beginnen te werken, materialen en technieken ontdekken en hun vragen stellen aan deskundigen.
Ze zullen ook informatie kunnen inwinnen over de steunmaatregelen, voordelen en diensten die de bouwsector zijn toekomstige werknemers kan bieden.

Scholen kunnen zich HIER inschrijven!

  • In samenwerking met